top of page
The-Crew
dom_w24g_strip_dog2.jpg

Tekijät

FÝR ROMU

crew_fyr.jpg
OHJAAJA-KÄSIJOITTAJA

Fýr Romu on suomalainen, FAMU:sta valmistunut elokuvantekijä. Fýr yhdistää mielellään yhteiskunnallisia teemoja tieteis- tai fantasiamaailmoihin.

Faraz_crew.jpg

FARAZ ALAM

KUVAAJA

Faraz Alam on on libyalaissyntyinen, intialainen maailmanlaajuisesti palkituista elokuvista, sarjoista, mainoksista ja musiikkivideoista tunnettu kuvaaja.

Studio_Jukka-1_kopio_ed2.jpg

JUKKA KIISKI

VFX-SUUNNITTELIJA

Jukka Kiiski on suomalainen visuaalisten efektien ammattilainen, joka on työskennellyt lukuisten koti- ja ulkomaisten elokuvien ja TV-sarjojen parissa.

crew_adri.png
TUOTTAJA

ADRIANA HRUŠKOVÁ

Adriana Hrušková tulee Slovakiasta ja opiskeli tuotantoa FAMU:ssa. Hän on tuottanut mainoksia sekä lyhytelokuvia ja keskittyy parhaillaan pääosin TV-sarjoihin.

potretti_sasu-1-2.jpg

SATU-LOTTA RANNISTO

LEIKKAAJA

Satu-Lotta Rannisto on suomalainen urallaan nouseva leikkaaja, joka on työskennellyt monille suomalaisille tv-kanaville. Hän on kiinnostunut fantasiasta ja sci-fistä.

TEEMU HAAPANIEMI

crew_teemu.png
SÄVELTÄJÄ

Teemu Haapaniemi on suomalainen mediatuottaja ja säveltäjä, joka on tehnyt kymmenittäin teatterituotantoja ja julkaissut useita albumeita.

dom_w24g_strip_raven3.jpg
Actors
dom_w24_strip_demonface.jpg

Näyttelijät

actor_bibi-fern_char.png
actor_bibi-fern_self.png

Bibi Stevens

ON FERN

Bibi Stevens on Fern, elokuvan päähahmo. Bibi on tsekkiläis-australialainen ja opiskelee näyttelemistä DAMU:ssa. Bibi nauttii esimerkiksi uusien paikkojen löytämisestä, ihmisistä, taiteesta ja kamppailulajeista

actor_roman_char.png
actor_roman_self.png

Roman Kunčar

ON BEAR

Roman Kunčar on Bear. Roman on tsekkiläinen fitness-ammattilainen ja malli, jonka juuret ovat Albaniassa. Roman auttaa ihmisiä fyysisen ja henkisen terveyden kanssa sekä rakastaa matkustamista, ihmisiä, urheilua ja tiedettä.

actor_phil_char.png
actor_phil_self.png

Fedorah Philippeaux

ON ISLA

Fedorah Philippeaux on Isla. Fedorah on laulaja, näyttelijä, runoilija ja tanssija. Hän on kasvanut Belgiassa ja syntyjään amerikanhaitilaisesta perheestä. Hänen unelmansa on esiintyä joskus suurilla musikaalinäyttämöillä.

actor_veronika_char.png
actor_veronika_self.png
ON BABA YAGA

Veronika Bellova

Veronika Bellova on Baba Yaga. Veronika on Prahassa syntynyt, tsekkiläis-slovakialais-venäläisiä juuria omaava näyttelijä. Hän on esiintynyt merkittävissä rooleissa teatterissa sekä kansainvälisissä elokuvissa.

dom_w24_crew_Jiri_demonface_sm_edited.jp
actor_jiri_self.png

Jiří Valeš

ON DEMONI

Jiří Valeš on demoni. Jiří on tsekkiläinen näyttelijä, laulaja ja lyyrikko Prahasta. Jiri on näytellyt teatterissa, elokuvissa ja televisiossa tuotannoissa kuten World on Fire, Freud, Das Boot 2, Ottilie von Faber-Castell ja Hannah 3.

actor_alex_char.png
actor_alex_self.png

Alex Asikainen

ON NORTH

Alex Asikainen on North. Alex on Prahan Academy of Performing Arts -koulusta valmistunut näyttelijä, jolla on kokemusta myös kameran takaa. Näyttelijäntyössään Alex inspiroituu erityisesti tanssista, liikkeestä ja laulusta.

dom_w24g_strip_fernbathface2.jpg
DOM_logo_grand_edited_edited_edited.png
DOM_logo_arctic.png
DOM_logo_potravino_edited_edited.png
DOM_logo_someron_edited.png
DOM_logo_AAU_edited.png
DOM_logo_mazurska2_edited_edited.png
DOM_logo_lime_edited_edited_edited.png
YHTEYSTIEDOT

Sleeper Service Productions

hmr@iki.fi

© 2024 by Fýr and Sleeper Service Productions

I'm a currently unneeded info line. Smile if you see me!

DOM_logo_famu_edited_edited.png
bottom of page