top of page
Md_näyttelijät

Näyttelijät

Bibi Stevens on Fern, elokuvan päähahmo. Bibi on tsekkiläis-australialainen ja juuri aloittanut näyttelijäopinnot DAMU:ssa. Bibi nauttii esimerkiksi uusien paikkojen löytämisestä, ihmisistä, taiteesta ja kamppailulajeista.

Veronika Bellova on Baba Yaga. Veronika on Prahassa syntynyt, tsekkiläis-slovakialais-venäläisiä juuria omaava näyttelijä. Hän on esiintynyt merkittävissä rooleissa teatterissa sekä kansainvälisissä elokuvissa.

Jiří Valeš on demoni. Jiří on tsekkiläinen näyttelijä, laulaja ja lyyrikko Prahasta. Jiri on näytellyt teatterissa, elokuvissa ja televisiossa tuotannoissa kuten World on Fire, Freud, Das Boot 2, Ottilie von Faber-Castell ja Hannah 3.

Roman Kunčar on Bear. Roman on tsekkiläinen fitness-ammattilainen ja malli, jonka juuret ovat Albaniassa. Roman auttaa ihmisiä fyysisen ja henkisen terveyden kanssa sekä rakastaa matkustamista, ihmisiä, urheilua ja tiedettä.

Midday_Bibi_photo_web1_ed1_edited.jpg
Veronika Bellova NYC Park_ed1_edited.jpg
Jiří Valeš 2 ed1.jpg
Roman_Kuncar_1_ed1.jpg
Midday_Fedorah_photo1_ed1_edited.jpg
Alex_Asikainen_ed1.jpg

Fedorah Philippeaux on Isla. Fedorah on laulaja, näyttelijä, runoilija ja tanssija. Hän on kasvanut Belgiassa ja syntyjään amerikanhaitilaisesta perheestä. Hänen unelmansa on esiintyä joskus suurilla musikaalinäyttämöillä.

Alex Asikainen on North. Alex on Prahan Academy of Performing Arts -koulusta valmistunut näyttelijä, jolla on kokemusta myös kameran takaa. Näyttelijäntyössään Alex inspiroituu erityisesti tanssista, liikkeestä ja laulusta.

Midday_forest_herowalk_Daisy_edited.jpg
Midday_snap_prev_12_mistrun_edited.jpg

Elokuvantekijät

Middayn tekijäryhmä on erittäin kansainvälinen. Ihmisiä on noin 10 eri maasta - Suomesta, Tsekistä, Intiasta, Italiasta, Portugalista, Venäjältä, Kyrgystanista, Taiwanista, Ruotsista, USA:sta... ja erilaisia kieliä yhtä paljon. Yhteinen työkieli on englanti.


Työryhmä koostuu sekä opiskelijoista että kokeneemmista elokuvantekijöistä.

Ohjaaja Fýr Romu on suomalainen, Prahassa asuva elokuvantekijä ja elokuva-opiskelija. Fýr yhdistää mielellään yhteiskunnallisia teemoja tieteis- tai fantasiamaailmoihin.

Kuvaaja Faraz Alam on libyalais-intialainen, monia kansainvälisiä elokuvia, sarjoja, mainoksia, muoti- ja musiikkivideoita tehnyt palkittu ammattilainen.

Tuottaja Adriana Hrušková tulee Slovakiasta. Adriana on markkinoinnin ja talouden maisteri, opiskellut elokuvan ja teatterin historiaa kolme vuotta sekä elokuvatuotantoa.

Puvustaja Claudia Cazzorla on puvustustaiteen maisteri Milanosta. Hän työstentelee pukusuunnittelijana lyhyt-elokuvissa, mainoksissa, valokuvataiteessa ja videoteoksissa.

Maskeeraaja Stefano Sacchi on italialainen, Prahassa työskentelevä ammattilainen. Hän on aloittanut 2000-luvulla, intohimonaan elokuvien erikoistehosteet ja maskeeraus.

Äänisuunnittelija Valtteri Alanen on suomalainen, Prahassa asuva ääni- ja teatteritaitelija, jolla on erityinen ammattitaito nykynukketeatterin äänimaailmassa.

Säveltäjä Teemu Haapaniemi on suomalainen mediatuottaja ja säveltäjä, joka on tehnyt kymmenittäin teatterituotantoja ja julkaissut useita albumeita.

VFX-koordinaattori Jukka Kiiski on tuore tamperelainen jälkitehosteartisti, jonka kädenjälkeä löytyy jo useista kotimaisista elokuvista ja tv-sarjoista.

Taistelu- ja läheisyysohjaaja Juuso-Matias Maijanen on suomalainen liikepohjaisen näyttelijäntyön asiantuntija, jonka tausta on fyysisessä teatteripedagogiassa.

Photo of Fýr with a camera
Faraz_DSC44889_edit1.jpg
Adriana_Hruskova_1-bw2.jpg
claudia_cazzorla_photo_midday.jpg
Stefano_Sacchi2_ed1_edited_edited.jpg
Midday_Valtteri mustavalkoinen_ed1.jpg
Teemu2_small_edited_edited.jpg

Kuva: Keena Koskela

Jukka_Kiiski1.jpg
Midday_Camera_FyrFaraz1_Daisy_edited.jpg
Juuso-Matias_edit1_edited.jpg
Md_tekijät

Behind the scenes -kuvia

YHTEYSTIEDOT

Sleeper Service Productions

hmr@iki.fi

Fýr Romu

fyr@iki.fi

© 2021-2023 by Fýr ja Sleeper Service Productions

bottom of page