top of page
Midday-Title_logo_novines_800px.png
Midday_Demonbath_Tommy2021.jpg

Fantasiakauhulyhytelokuva. Demoninen riivaus vertauskuvana masennukselle ja psykoterapialle. Sankareita, muodonmuuttajia, henkiä ja noitia.

Md_Film

Tukea elokuvalle

pienelläkin summalla on suuri merkitys!

gb_edited.jpg
fi_edited_edited.jpg

Tervetuloa tukemaan taidetta ja taiteen opiskelua! Tämä on Midday-lyhytelokuvan keräysivu. Tuki elokuvalle on tukea myös tietoisuudelle mielenterveysongelmista ja hoidon saatavuuden lisäämiselle.

Midday on seikkailukertomus taistelusta yliluonnollista vihollista vastaan, toimintaa, kauhua ja tippa mustaa huumoria - ensisijaisesti voittoa tuottamaton, korkeaan laatuun pyrkivä pieni elokuvatuotanto. Midday puhuu masennuksesta ja haluaa muttaa asenteita positiivisemmiksi. Terapiaan pääsy on hidasta ja vaikeaa - ehkä osaltamme voimme helpottaa sitä. Kumpi sinua enemmän innostaakin, tule mukaan tekemään elokuva mahdolliseksi. Middayn tarinasta ja tyylistä kerrotaan tarkemmin pääsivuilla.

 

Keräyksellä on Helsingin poliisin pienkeräyslupa, lupanumero RA/2021/1036.

Yksityiset tukijat

Pienetkin tukisummat merkitsevät paljon. Se kertoo että elokuva kiinnostaa, että tarina kannattaa kertoa. Tuotannon aikana tulee aina monta pulmaa, ja silloin yleisön symppaus on rahallistakin apua isompi motivoija.

Tuotanto-sivulta voit tutkia, mihin rahaa tarvitaan. Midday on opiskelijaelokuva, joten suurin osa tekijöistä on mukana palkatta tai nimellistä korvausta vastaan, mutta kuluja syntyy silti hurjasti. Tuki ruokkii tuotantoryhmän ja lataa akut :)

Mikäli elokuvaa ei pystyttäisi jonkin onnettomuuden takia kuvaamaan, tuet palautetaan tukijoille. Varojen käyttö on viranomaisen valvonnassa.

Tukesi elokuvalle voit siirtää joko pankkitilille tai Paypalin ja MobilePayn kautta. Ohjeita alapuolella. Suurkiitos tuestasi, ja muista seurata projektin etenemistä Facebook-sivulta sekä Middayn omalta webbisaitilta!

bank_logos1b_edited.png

Tilinumero: FI54 4327 0010 3513 83 (Someron SP)

Viesti: postiosoite (mikäli haluat julisteen)

PayPal: hmr@iki.fi

Viesti: postiosoite

Paypal_2014_logo_edited.png

Mobilepay: +358500825252

Viesti: postiosoite

mobile-pay-logo_edited.png

Yritystukijat

Middayta tukemalla yritys voi näyttää ymmärtävänsä sekä taiteen että taiteen opetuksen merkitystä että välittävänsä yhteiskunnan hyvinvoinnista. Taide on pandemian aikana kokenut kovia - uusi elokuva tai taidenäyttely antaa kuitenkin huimaa jaksamista. Masennus on sekä edelleen yleistyvä että tabu ja terapiaan pääsy on vaikeaa. Midday yhdistää taiteen ja asioiden parantamisen.

Kun tavoitteena on tehdä ensiluokkainen, kansainvälisille festivaaleille pääsevä ja siellä voittava elokuva, työn on oltava teknisesti ja taiteellisesti korkeatasoista, mikä maksa aina. Tämän vuoksi Middaylla on indie- tai opiskelijaelokuvaksi kohtuullisen suuri budjetti.

Tuki voi olla joko pienempää sponsorointia (1000€ asti) tai varsinaista yhteistyötä. Voimme tarjota erilaisia paketteja yrityksen tiedotukseen, esim. kuvia ja videoita tuotannosta, kohtausklippejä ja muuta some-materiaalia (2000€ alkaen). Elokuvaa promotessaan yritys promoaa myös itseään ja arvomaailmaansa. Tukivat saavat elokuvan katsottavakseen ennen julkisia näytöksiä ja näkyvät lopputeksteissä.

 

Yritystukijoita pyydämme olemaan sähköpostilla yhteydessä Lottaan, lottaromu@icloud.com. Sovitaan tuen suuruus ja vastineet, käytännön järjestelyt kuten logot ja aikataulut. Kerromme toki myös lisää eri mahdollisuuksista.

 

Tervetuloa mukaan tukemaan kansainvälistä lyhytelokuvaa!

Tavoite_a2_edited_edited.png

1800€

Midday_support_yksit_uusi_B_edited.png
Midday_support_firma_uusi_B_edited.png
15_Bathroom2_sit_sbadow_edited.jpg
Midday_previz_stamp2c_edited_edited_edit
YHTEYSTIEDOT

Sleeper Service Productions

hmr@iki.fi

Fýr Romu

fyr@iki.fi

© 2021-2023 by Fýr ja Sleeper Service Productions

bottom of page