Logo_new_400px.png
 
Midday_snap_prev_10_tree_edited.jpg

Elokuva

Middayta kuvattiin syyskuun 2021 ja toukokuun 2022 välisenä aikana Prahassa sekä studiolla että ulko- ja sisäkohteissa, muun muassa 1700-luvun historiallisissa rakennuksissa ja komeissa puistoissa kaupungin ulkopuolella. Kuvausmateriaalin editointi, äänityöt ja visuaalinen efektointi on aloitettu, elokuvanmusiikki on lähes valmis.

Budjetti

Magia ei tule ilmaiseksi, elokuvan jälkikäsittely vie noin puoli vuotta. Editointivaiheessa visuaalista ilmettä muokataan erikoisefekteillä, äänimaailmaa käsitellään ja Middayta varten sävelletty musiikki vaatii monia versioita. Vision on kunnianhimoinen ja sen saavuttamiseksi on muun muassa kerätty tukea joukkorahoituksella ja yrityksiltä.

Suunnitelmia

Midday valmistuu vuoden 2022 syyskuussa. Ensi-illan jälkeen elokuvaa levitetään mahdollisimman laajasti kansainvälisille sekä suomalaisille elokuvafestivaaleille, jotka ovat Middayn kaltaiselle lyhytelokuvalle tärkein tie katsojan luo. Festivaalinäkyvyyden toivotaan tuovan myös työmahdollisuuksia. Myöhemmin Midday tulee myös nettijakeluun, joko pienellä maksulla tai ilmaiseksi.

Midday_post_prod_calendar_21-22_1v1_edit

Elokuvan kuvagalleria

Midday_snap_prev_01_Fernhug_edited.jpg
YHTEYSTIEDOT

Sleeper Service Productions

hmr@iki.fi

Fýr Romu

fyr@iki.fi

© 2021 by Fýr ja Sleeper Service Productions